Tømrer

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Tømrer

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Tjept tømrerarbejde uden kompromiser

Mangler du en kompetent og troværdig tømrer, der klarer alle former for tømrerarbejde, så skal du ikke lede længere. Hos Egerbyg leverer vi tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø, faglighed og pris.

Når vi arbejder hos dig, er din bolig det vigtigste for os – hvad enten du skal have nyt tag, renoveret vinduer eller skiftet gulvet i køkkenet.

Vi ved, at håndværkerbranchen til tider kan være konservativ, og derfor ønsker vi at være en forgangsvirksomhed på markedet, som kan levere skræddersyet service til dig og din bolig. Vi forstår, at det ikke altid står øverst på din ønskeliste at have tømrer i dit hjem – og derfor vil vi tage så meget hensyn som muligt.

Vi vægter altid vores kunders tilfredshed, og vi har udviklet et koncept med særlige kommunikative tiltag, der skal sikre din tilfredshed – og sørge for, at du føler dug tryg i processen.

Tømrerarbejde til en fair pris

Når du har brug for hjælp til at løse dine opgaver inden for tømrerområdet, så er Egerbyg blandt de bedste kort på hånden. Siden 2007 har vi været med behjælpelige med diverse opgaver inden for forskellige fagområder – heriblandt tømrerfaget.

Vi har arbejdet for både private, offentlige og erhvervskunder, som alle har været glade og tilfredse for vores indsats og slutproduktet. Det har betydet, at Egerbyg den dag i dag har en række faste og tilbagevendende kunder, som vi løbende arbejder for.

Vi klarer alle former for tømrerarbejde

Det er altid en fornøjelse at komme ud til tilfredse kunder, der er glade for det tømrerarbejde, vi har udført. Alle typer af opgaver inden for reparation og renovering er vores speciale. Vi har mange kvalificerede tømrer i vores virksomhed, som er specialiseret indenfor bestemte typer af tømrerarbejde, så derfor kan vi altid hjælpe dig med udførligt håndværk i høj kvalitet.

Som hovedentreprenør kan vi lave alt fra Derudover laver vi også udskiftninger af døre og vinduer, hvor vi er kendte for vores gode samarbejde med andels- og ejerforeninger. Vi sørger altid for at tage hensyn til de folk, der bor i de boliger, vi arbejder i, hvilket resulterer i et fint samarbejde med gensidig hensyn.

Selvom vi har en fast kreds af kunder, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig og den opgave, du gerne vil have løst. Lad os derfor snakke sammen om omfang, tid og pris.

Igennem tømrerarbejdet udfører vi mange forskelligartede opgaver, men vi kan også tilbyde arbejde indenfor murer-, VVS- og elektrikerområdet. Vi har alle de faggrupper, som du kunne ønske dig til dit projekt – hvad enten det er stort eller småt.

Egerbyg fokuserer på kundetilfredshed

Et af de håndgribelige beviser på, at vi har en række kunder, der har været glade for vores arbejde er, at vi mange år i træk, har været nomineret til prisen som årets håndværker på hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk. Nomineringerne er baseret på vores kunders vurderinger af vores tømrerarbejde, kommunikation, pris og kvalitet.

Denne pris bliver uddelt én gang om året, og vi vandt prisen som Årets Tømrer i 2015. Vi har derudover været finalist i 2017, 2016, 2014 og 2013. I 2018 blev vi finalist til Årets Entreprenør.

Vi leverer tømrerarbejde med ansvar

Social ansvarlighed har altid været vigtigt for Egerbyg.

Derfor gør vi os umage med at finde de mest hensigtsmæssige arbejdsmetoder inden for håndværkerfaget. Dette inkluderer eksempelvis støvvægge, der sikrer, at du kan være i resten af dit hjem, når vi laver opgaver i mindre områder af dit hjem. En indsats, som har medført, at vi i 2014 var nomineret til en CSR Award for vores arbejde.

Derudover er miljørigtighed og bæredygtighed også en integreret del af vores arbejdsgange og vores virksomhedskultur. Vi ønsker at være en forgangsvirksomhed indenfor social ansvarligt tømrerarbejde. Du kan læse mere om vores social ansvarlige politikker her.

Entreprenøren kan redde din bolig

Er du i tvivl om, hvorvidt der er problemer med din bolig, som skal meldes til forsikringen, så tag fat i Egerbyg med det samme. Egerbyg kan lynhurtigt fortælle dig, hvad der er galt, og hvad du bør få indmeldt.
Læs eventuelt vores side om forsikringsskader.

Du kan desuden få svar på de mest stillede spørgsmål i vores FAQ her.