Byggestyring hos Egerbyg

Egerbyg udbyder og udfører alle typer af byggeprojekter og vi er særligt specialister i renoveringsprojekter, hvor der er behov for en total- eller hovedentreprenør.

Både store og små projekter kræver koordinering og styring, hvis du ønsker et vellykket byggeri – så tag kontakt til os, hvis du står og skal renovere din bolig.

Uanset om det er en mindre renovation af stuen eller en større tilbygning, kan det som bygherre være uoverskueligt at koordinere de forskellige faggrupper og planlægge en realistisk tidsplan for projektet.

Derfor har Egerbyg altid tilkoblet en udførende håndværker, som ligeledes står for byggeledelsen af dit byggeri. Den tilkoblede håndværker vil være din faste kontaktperson, så du altid kan få de svar du søger under dit byggeri.

Egerbygs udførende byggeledere vil i de fleste tilfælde være med til besigtigelse af byggeriet, og de styrer byggeprojektets forløb og sikrer, at det aftalte mål nås.

Der er tre typiske entrepriseformer:

Fagentreprise:

Fagentrepriser er mindre byggeprojekter, hvor der kun er tilkoblet én faggruppe. Hvis du for eksempel skal have udskiftet et vindue, vil en tømrer stå for dette. Hvis du eksempelvis skal have malet en væg, vil en maler stå for udførelsen af dette.

I begge tilfælde vil håndværkeren stå for den direkte koordinering med dig, hvor Egerbyg afslutningsvis vil stå for kvalitetssikring, så du får et tilfredsstillende produkt, som lever op til standarderne inden for byggeriet.

Hovedentreprise:

Hovedentrepriser er derimod mere komplekse. Her er der mere end én faggruppe tilkoblet til dit byggeprojekt. Hvis du eksempelvis skal have renoveret hele dit badeværelse, vil der være tilkoblet en murer, en maler, en VVS’er og en elektriker på dit byggeri.

I dette tilfælde vil en af de udførende håndværkere varetage koordineringen af alle faggrupper og den daglige dialog med dig som bygherre. Afslutningsvis vil Egerbyg stå for kvalitetssikring, så du altid ender med et tilfredsstillende produkt.

Totalentreprise:

I totalentreprisen foregår byggestyrelsen af byggeriet på samme måde som i hovedentreprisen. Til forskel fra hovedentreprisen inkluderer totalentreprisen den projekterende del.

Det vil sige, at Egerbyg står for korrespondancen mellem arkitekter og ingeniører samt kontakten til myndigheder, hvilket vi tager os forudbetalt for, som en engangsydelse inden byggeriet starter op.

Byggestyring af udførende faglært håndværker

Egerbygs udførende byggeleder vil, udover at deltage til besigtigelser, også ofte være den udførende håndværker på dit byggeri. Den udførende byggeleder kan kontaktes på hverdage mellem kl. 07:00 og 15:00.

Da denne type af byggeleder også udfører håndværk på andre byggerier, vil han være på byggeriet i de tidsrum, der passer hans skema og faggruppe.

Økonomiske beslutninger

Hos Egerbyg arbejder vi ud fra tilbud, således at der ikke opstår misforståelser vedrørende de økonomiske beslutninger i henhold til til byggeri.

Vores tilbud vil ved større renoveringsprojekter, hvor der er tilknyttet flere faggrupper, altid være baseret på en besigtigelse, hvor de forskellige faggrupper kommer ud og gennemgår dit hus og renoveringsmulighederne sammen med dig.

Det fremsendte tilbud skal altid godkendes og accepteres skriftligt via. mail.

Byggestyring af professionel byggeleder

Hvis du ønsker en endnu bedre rådgivning og stærkere byggestyrelse end, hvad vores udførende byggeledere kan tilbyde, er dette også en mulighed hos Egerbyg.

Vi tilbyder nemlig en professionel byggeleder, hvis eneste funktion vil være at styre dit byggeri.

Derfor vil byggelederen ikke have en udførende rolle i byggeriet, men i stedet stå for koordineringen og have fokus på dialogen med dig som bygherre.

På denne måde vil du kunne være inkluderet og deltagende under hele byggeprojektets process, da den professionelle byggeleder også kan kontaktes uden for de daglige åbningstider.

Den professionelle byggeleder vil derudover være ansvarlig for:

  • Ugentlige byggemøder med samarbejdspartnere
  • Opfølgning på tidsplan
  • Mailkorrespondancer, hvilket sikrer, at der ikke opstår misforståelser undervejs
  • Kvalitetssikring af udført håndværk
  • Koordinering af bygherres egne leverancer – typisk inventar og fittings

Læs mere om vores tilvalg af en professionel byggeleder her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag