Tømrer i Værløse

Professionel og etisk tømrer i Værløse

Leder du efter en både professionel og troværdig tømrer i Vanløse, så er Egerbyg altid en sikker løsning. Vi er kendt som en af landets måske bedste tømrer- og entreprisevirksomheder med et særligt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Derudover skiller Egerbyg sig ud fra de fleste andre danske håndværkervirksomheder ved at have en meget skarp etisk profil med speciel opmærksomhed på bæredygtigt byggeri.

Egerbygs profil

Vi er blandt vores brede kundekreds overalt på Sjælland og Møn kendt som en af Danmarks måske allerbedste håndværkervirksomheder.

Dette hænger i denne forbindelse især sammen med vores udprægede fokus på professionalisme, kvalitet og kundetilfredshed. Hos Egerbyg søger vi dette ved at opnå upåklagelig håndværksmæssig kvalitet og på at inddrage kunden og hans/hendes ønsker så meget som muligt i byggeprocessen.

Derudover er vi også en særdeles etisk tømrer Værløse med et stort fokus på social ansvarlighed og på at være en af Danmarks bedste entreprisevirksomheder indenfor bæredygtigt byggeri.

I forbindelse med dette er Egerbyg bygget op omkring følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er blandt vores private og offentlige kunder kendt som en særdeles alsidig tømrer. Hos Egerbyg tager vi hånd om stort set alle slags tømreropgaver, uanset hvor store eller små de måtte være.

Derudover har vi også særlige kompetencer indenfor en række områder, som ligger uden for tømrerfaget. Dette er en fordel for dig som kunde i og med, at du kan få udført alle byggeopgaver hos det samme firma.

Vi kan i denne forbindelse være behjælpelige med VVS, snedkeri, muring, maling og elektriske installationer. Derudover har Egerbyg også særlige kompetencer indenfor specialiserede områder såsom renovering, bindingsværk, energiforbedringer og udbedring af forsikringsskader.

Lær mere om Egerbyg

Står du altså og mangler en alsidig tømrer i Værløse, så er Egerbyg det oplagte valg.

Hvis du vil vide mere om Egerbyg, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt – uanset om det omhandler tømrer-, murer-, maler-, VVS- eller elopgaver –  så bør du besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du læse om vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. Derudover kan du finde relevante kontaktoplysninger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag