Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Frederiksberg

Bor eller har du en virksomhed på Frederiksberg og har brug for VVS hjælp? Så er det Egerbyg Frederiksberg VVS du skal have fat i. Vi har i mere end 10 år hjulpet både privat – og erhvervskunder med deres VVS udfordringer. Vi mener selv, at vi er de bedste på markedet og tilbyder VVS-arbejde indenfor varme, sanitet, ventilation og meget mere.

Vi sætter en stor ære i at følge alle vores opgaver helt til døren og lukker først opgaven når begge parter er tilfredse.

Opgaver som Frederiksberg VVS, Egerbyg, ofte varetager:

  • Kloak- og afløbsarbejde
  • Reparation og/eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toiletter, vaske og jacuzzier
  • Udskiftning af varmeanlæg

Dette er blot et udsnit af de VVS-opgaver, som vi kan løse. Læs mere her

Derfor mener vi selv, at du skal vælge Egerbyg VVS Frederiksberg

Hos Egerbyg er vi specialister i renovering og har gjort mange kunder glade i over 10 år. En af de vigtigste faktorer hos Egerbyg er, at vi tilbyder og mestrer hovedentreprise/ totalentrepriser, som er renoveringsprojekter, som kræver flere faggrupper i spil. Vi lytter altid til kundernes spørgsmål og ønsker og tager dem med i vores projekter, så begge parter står med at yderst tilfredsstillende resultat til sidst. Derfor er tydelig kommunikation, erfaring og god service yderst vigtig for Egerbyg. Særligt VVS arbejde er én af vores spidskompetencer hos Egerbyg, hvor vi har nogle af Danmarks dygtigste fagfolk. Egerbyg VVS Frederiksberg udfører både store og små opgaver. Derudover er vi skarpe på vores tilbud og priser.

Hvad koster hjælp fra Egerbyg Frederiksberg VVS?

For os hos Egerbyg er det vigtigste at være transparente og gennemsigtige i vores priser som muligt. Det betyder at vi har en fast prispolitik, som sikrer at der ikke kommer overraskelser ved fakturering. Vores faste timepris på VVS-arbejde er 725,00 DKK inkl. moms. Per påbegyndt time.

Vi værdsætter loyale kunder utrolig højt og derfor kan du med fordel vælge os igen og igen og derved få en fordelagitg pris, som kun er for vores loyalitetskunder. Læs mere om vores timepriser her.

Hos Egerbyg VVS Frederiksberg tilbyder desuden også VVS-arbejde til erhverv, hvilket du/I kan finde priser på her: Priser for erhvervskunder

 

Kontakt Egerbyg VVS Frederiksberg i dag og få et godt tilbud

Vi ved at tilbud er både tidskrævende og konkurrencepræget, men vi sætter en stor ære i, at give dig og dit projekt et uforpligtende tilbud med fokus på detaljen og kvalitet.  Du er meget velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Frederiksberg på telefon +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected]

Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag