Bernadotteskolen

Flot håndværk, og gode faciliteter, gør det lige det sjovere at gå i skole. Det er i hvert fald vores håb. Ellers kan vi i hvert fald bryste os med, at børnene har et godt indeklima og en totalrenoveret fløj med fokus på bæredygtige materialer.

Kreativitet, sjov og ballade… Børn og unge trives bedst i et stimulerende miljø, både hvad angår indlæring, social dannelse og inspiration.

Bernadotteskolen er en privatskole, der ligger i Hellerup. Skolen har et internationalt spor og blev oprettet tilbage i 1949.

Hvad har vi lavet for Bernadotteskolen?

Bernadotteskolen bestod af 7 villaer, men alligevel var pladsen trang. Derfor blev det besluttet, at der skulle laves en tilbygning til én af de eksisterende bygninger.

Tilbygningen blev skabt af Tegnestuen Vandkunsten og det er altså denne, som Egerbyg har udført.

Fokus var derudover også på bæredygtige materialer, som vi har rådgivet kunden om og udført arbejdet med.

Hos Bernadotteskolen har vi altså hjulpet med at danne de bedste bedste rammer for, at børn føler sig trygge og glade på skolebænken.
Dette var lig godt lysindfald, brug af kvalitets- og miljøvenlige materialer, og harmonisk farvevalg.

Se vores billeder af det udførte arbejde

Herunder kan du se billeder fra Bernadotteskolen og fra det arbejde, som vi har udført på den prestigefyldte skole.

Fløjen, som er blevet tilbygget, bærer præg af store vinduespartier på øverste etage, ligesom der har været et stort fokus på at optimere plads og funktionalitet med speciallavede reolsystemer, hvor der er mulighed for at sidde ovenpå opbevaringspladsen. Derudover, er alt lavet i bæredygtigt træ leveret af grønne leverandører. Bedøm selv, ud fra billederne, om ikke børnene har fået god plads og mulighed for dagslys med den nye tilbygning.Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag