Zoologisk Have

Dyrene i Zoo skal også bo godt. Vi sætter en ære i vores arbejde for en af Københavns største seværdigheder.

Zoologisk Have befinder sig på Frederiksberg i København, og omtales også som Københavns Zoo og blot Zoo. I Zoo finder man mere end 3.500 dyr og mere end 200 forskellige dyrearter.

Zoologisk Have er en af de ældste zoologiske haver i Europa og har over 1. mio. besøgende om året.

Et besøg i Zoo er særligt populært bland dyreelskere og familier.

Hvad har vi lavet for Zoologiske Have?

Vi har hjulpet Københavns Zoologisk Have med at bibeholde et velholdt og æstetisk udtryk.

Vi har stået for hovedentrepriser i deres hovedbygninger, med særligt henblik på el-, maler- og vvs-arbejde. Derudover har vi også lavet akustiklofter i restauranten for at gøre lydniveauet mere behageligt.

Hos Egerbyg sætter vi en ære i at udføre arbejde hos Zoologisk Have, da vi mener at børn og familier får en bedre oplevelse, når seværdigheder er en fryd for øjet.

Du kan sikkert selv genkende det ikoniske tårn ved Valby bakke, men ellers kan du herunder se, hvordan facaden hos Zoologisk Have så ud, da vi havde fuldført vores arbejde.

Se vores billeder fra Zoo

Vores billeder er taget udefra, så du rigtig kan nyde de ikoniske tårn, som man kan genkende på lang afstand. Det er blandt andet det ikoniske tårn, som har inspireret det øvrige renoveringsarbejde  i den Københavnske Zoologisk Have

Zoologisk Have Zoologisk Have

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Har du et stort eller lille erhvervsprojekt, som vi skal hjælpe dig med? Tag fat i os allerede i dag, så vi kan snakke detaljerne og mulighederne igennem sammen med dig. Vi prioriterer åbenhed og ærlighed, så derfor kan du også forvente en rådgivning, som afspejler disse kvaliteter.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag